De firma Oke


Oke Bvba is een familiebedrijf dat al ettelijke jaren meedraait in de wereld van decoratie-artikelen, met een exclusieve gamma heeft onze klant dan ook een uitstekende keuze.

Het voordeel dat ons bedrijf biedt, is dan ook dat er een persoonlijke band opgebouwd wordt. Zo zijn de hulplijnen gemakkelijk aan te spreken en worden de vragen snel beantwoord. Wij zijn steeds te bereiken via telefoon, fax en email.

U kan ons ook elke maandag (van 10u tot 17u) bezoeken in de mooi gedecoreerde showroom op de Trade Mart te Brussel. Deze showroom van 360 m² toont een greep uit enkele duizenden artikelen, waar er een mogelijkheid tot “Cash-and-Carry” zich aanbiedt. Wij hebben natuurlijk ook onze verschillende catalogi waar er kan doorgebladerd worden en waar er dan ook bestellingen uit kunnen opgenomen worden.

Wij onderscheiden ons dan van andere groothandels in decoratieartikelen, doordat enerzijds onze producten van Europese makelij zijn en anderzijds onze producten zich ook differentiëren van de meeste andere producten.

Onze klanten bestaan voornamelijk uit bloemenwinkels,decoratiezaken, tuincentra, meubelzaken, …

Is uw tijd beperkt en wilt u liever een afspraak maken, dan kan u ons contacteren en maken wij met u een afspraak. Hetzij bij u op kantoor, hetzij op een afgesproken dag in onze showroom.

Aarzel zeker niet om ons te contacteren!

adres showroom:

Ingang via parking 2 (fashion gardens)
Stand E Dijon 331A
Madridlaan
1020 Brussel

Vraag onze catalogi aan

plan parking

plan