OKE Decorations


OKE folder zomer – été 2023-gecomprimeerd

OKE Bvba is een familiebedrijf dat al ettelijke jaren meedraait in de wereld van decoratieartikelen.
Eind 2020 werd het bedrijf overgenomen door de volgende generatie en werd het omgedoopt tot OKE Decorations.
De vaste waarden en sterke identiteit van OKE Bvba blijven behouden, met interessante nieuwigheden en moderniseringen in de zaak de komende tijd.

“You can’t do today’s job with yesterday’s methods and be in business tomorrow”

Als bedrijf onderscheiden wij ons van andere groothandels in decoratieartikelen doordat enerzijds onze producten grotendeels van Europese makelij zijn en anderzijds onze producten zich ook differentiëren van de meeste andere decoratieartikelen (kwaliteit, grondstoffen,…).
Elk seizoen opnieuw wordt ons gamma uitgebreid met nieuwe creaties en zoeken we steeds naar nieuwe productstijlen voor onze klanten. Deze bestaan voornamelijk uit bloemenwinkels, tuincentra, decoratiezaken, meubelzaken, etc.

Voor mij als zaakvoerder blijft het opbouwen van een persoonlijke band met de klant een belangrijk gegeven. Zo zijn de we gemakkelijk aan te spreken en worden de vragen snel beantwoord via telefoon, fax of e-mail. Je kan ons volgen op social media om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwigheden in onze zaak. Maar vergeet je ook niet in te schrijven voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief!

Vanaf heden kan je een bezoek brengen aan onze mooi gedecoreerde showroom te Ronse. Deze toont een selectie uit enkele duizenden artikelen uit ons assortiment, die dan nog eens allemaal kunnen bekeken worden in onze catalogi. Er biedt zich ook een mogelijkheid tot “Cash-and-Carry” aan, zodat er onmiddellijk goederen kunnen meegenomen worden.

Is jouw tijd beperkt en wil je liever een afspraak maken met een van onze agenten? Dan kan je ons gerust contacteren voor het inplannen van een gepaste afspraak!

Ik kijk alvast uit naar een fijne samenwerking!

Met vriendelijke groeten,

Arjen Vanleuven
Bestuurder OKE Decorations